Kirjoittanut pikkutassu | 8 huhtikuun, 2012

Pääsiäinen

Pääsiäinen vietettiin – yllätys yllätys – Klaukkalassa. Pitkä viikonloppu sujui rauhallisesti lenkkeillen ihanassa keväisessä ilmassa. Cocolla on toinen juoksuviikko, joten pientä alakuloa on ilmassa. Metsässä hormonihöyryt onneksi unohtuvat ja kenguru keskittyy olennaiseen:

Selkeästi hajut kiinnostavat normaalia enemmän ja niitähän metsissä riittää! Onneksi täällä törmää ohikulkijoihin ja muihin koiriin äärimmäisen harvoin, vaikka metsiä ei olekaan enää niin paljon jäljellä kuin aikaisemmin… Uskaltaa siis juoksuttaa juoksunarttuakin irti, vaikka ainahan siinä omat riskinsä on olemassa. Cocolla jäi onneksi korvattomuus- ja huiteluvaihe vain tilapäiseksi ja nyt on taas mennyt pitkään hirmu hienosti! Coco pysyttelee koko lenkin ajan näköetäisyydellä, tulee pyydettäessä luokse eikä karkaile edes riistan perään niikuin aikaisemmin talvella. Tosi hieno juttu 🙂

Tänään otettiin vähän poseerauskuvia etupihalla kun säädettiin kameraa ja sattui paistamaan niin ihanasti aurinko. Muutama ihan kiva ja onnistunutkin saatiin! Älkääpä välittäkö hassuista väreistä.

Maalla voi näyttää vähän maalaiselta 😉

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Kategoriat

%d bloggaajaa tykkää tästä: