Kirjoittanut pikkutassu | 15 heinäkuun, 2012

Loma ja lenkillä Danon kanssa

Uudessa kodissa muuttolaatikoiden keskellä

Pitkästä aikaa meiltä tiedossa kesäkuulumisia. 🙂 Minulle kertyi täksi kesäksi kaikki 6 lomapäivää, joten tämä viikko ollaan sitten Cocon kanssa vietetty melkeinpä kahden kesken ja otettu rennosti. Ensiksi sellainen ilouutinen, että saimme vihdoin ja viimein uuden, tilavamman vuokra-asunnon. Helsingissä majailemme edelleen, mutta uusi sijainti on sen verran syrjäisempi, että lenkkireittejä riittää loputtomasti pelloilla ja luontopoluilla. Ihanaa! En tiedä kumpi tästä luonnonläheisyydestä nauttii enemään, mutta innolla olemme Cocon kanssa uusia polkuja tutkineet. Täyttä luksusta on se, että melkein heti ulko-ovelta lähtee esimerkiksi metsäpolku.

Muutossa on tietysti aina omat haasteensa, ja Cocolla selkeästi on kotiutuminen vielä aivan kesken. Vanhassa kerrostalokämpässä Coco ei esimerkiksi välittänyt mistään rapun äänistä enää hölkäsen pöläystä, mutta nyt muuton myötä on vahtihaukku palannut kuvioihin. Samoin yksinoloharjoitukset joudumme aloittamaan aivan alusta, sillä Coco selkeästi hätääntyy jäädessään vähänkin vieraampaan paikkaan itsekseen. Pienin askelin on tuossa edettävä, mutta uskon optimistisesti, että tämän muuton jälkeinen kotiutuminen sujuu jo vaivattomammin kuin edellinen.

Keskiviikkona käytiin Miian ja Bean kanssa Rajasaaressa riehumassa pitkästä aikaa. Mulla vaan ei valitettavasti sattunut kameraa matkaan mukaan, joten kuvia tuosta reissusta ei ole. Tytöillä oli kuitenkin älyttömän hauskaa ja riehua riitti! Kyllä sen vaan taas kerran huomasi, että noilla rhodetytöillä oli ihan omat juttunsa ja leikkinsä, vaikka muunkinrotuisia kavereita olisi ollut tarjolla.

Eilen sitten käväistiin Danon porukoiden kanssa Klaukkalassa metsälenkillä. Tällä kertaa nappasin Canonin matkaan, ja muutama onnistunut otos tallentui kortille. Tässä parhaat palat:

Riemu

Hippaa!

Paini

Levähdys mustikkapuskassa

Danollekin tuli kuuma

Pelto, valmiina hepuliin!

Life is life! Nanaanaanana!

Kesämiäs Dano

Liitoponi Coco

Pedot pellolla

Parasta!

Kiitos lenkistä Sami ja Dano!

Advertisement

Kommentit

  1. http://repsun.blogspot.fi/ käy katsomassa 22.8. kirjoitettu teksti


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Kategoriat

%d bloggaajaa tykkää tästä: