Kirjoittanut pikkutassu | 22 toukokuun, 2012

Kesän ensimmäinen päivä!

Kauniin ja aurinkoisen vapaapäivän kunniaksi päätimme Cocon kanssa käydä kävellen Rajasaaressa. Silloin kun on vain aikaa ja ilma on mitä loistavin, lenkkiin käyttää mielellään vaikka puoli päivää. Onneksi otin myös kameran mukaan, sillä niin kuumasti aurinko lopulta porotti, että Coco innostui kunnolla uimaan.

Takuuvarma kesän merkki, afrikkalainen ui

Coco rakastaa rantavedessä kahlailua ja hepulointia, mutta kokonaan uimaan sitä on hiukan vaikeampi houkutella. Kepin heitto on kuitenkin yksi melko takuuvarma konsti, sillä Coco rakastaa hakea keppejä uimalla. Hassua, että jos kuivalla maalla Cocolle heittää kepin, sen perään on kyllä ihanaa sännätä, mutta keppiä ei haeta takaisin vaan jäädään pureskelemaan johonkin kauemmaksi. Sen sijaan vedessä Coco hakee kepit yleensä takaisin rantaan asti ja heitettäväksi uudelleen.

Toinen ja melko takuuvarma vaihtoehto, jolla afrikkalaisen saa polskimaan on mennä itse edeltä. Coco tulee kyllä perässä, sillä täytyyhän sen varmistaa, ettei räpiköivä ihminen katoa johonkin. Viime kesänä kun harjoittelimme ihan ensimmäisiä kertoja yhdessä uimista, sain pari kertaa aika mahtavat verinaarmut selkään tai jalkoihin. Cocolle nimittäin iski paniikki ja se höntti yritti kiivetä selkääni turvaan. Ahkeralla matalan veden harjoittelulla päästiin onneksi tuostakin hengenvaarallisesta tavasta ja nyt Coco osaa kääntyä uimaan pois päin pyynnöstä. Noin muuten sillä on onneksi rauhallinen ja oikein hyvä uimatyyli.

Luulen, että valeraskaus alkaa myöskin jo hellittää, sillä rannalla Coco innostui muutamaan kertaan juoksemaan kavereiden kanssa ja jopa hepuloimaan moneen otteeseen. Tai ehkä se oli vain kylmä vesi, joka virkisti neidin mieltä. 🙂 Yllättäen Cocolla riitti taas kosijoita.

”Pysyhän kaukana pyllystä”

Coco näki lokin

Ja takasin päin…

Lopuksi yritin ottaa vielä kauniita poseerauskuvia veden rajassa, mutta kyllä nauratti kun huomasin mitä muistikortille oikein taas tallentuikaan…

Lupaava alku

Mutta sitten…

Että semmosta! Ihana päivä vietettiin ja toivottavasti kesän aikana tulisi vielä monesti yhtä hienoja ilmoja.

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Kategoriat

%d bloggaajaa tykkää tästä: