Kirjoittanut pikkutassu | 25 maaliskuun, 2011

Potilas

Coco on ahkera koirapuistoissa kävijä. Näin kaupungissa kun asutaan, vaihtoehdot rajoittuvat lähinnä hihnalenkkeihin tai puistoiluun, talvisin saatta päästä jäällekin juoksemaan. Viikonloppuisin toki hyödynnetään Klaukkalan maastoja edelleen, mutta viikolla ipana saa reuhata ylimääräisen energiansa joko lähipuistossa tai sitten Rajasaaressa. Näin on ollut hyvä, koska Coco rrrrakastaa kaikkia kaverikoiria ja niiden kanssa reuhaamista. Mikään ei ole niin kivaa kuin juosta päättömästi ympäri Rajasaarta ja jahdata vähän variksia. Vielä kertaakaan ei ole ollut ongelmia muiden koirien kanssa, ja ajattelinkin että tappelun riski on hyvin pieni, koska Coco kuitenkin aina väistää eikä haasta kenenkään kanssa riitaa.

Nyt sitten kuitenkin kävi melkein se pahin pelkoni toteen… Toinen koira siis hyökkäsi kimppuun ja pääsi pölläyttämään ipanaa ihan kunnolla ennen kuin ehdittiin väliin. Tuloksena tästä verinen korva, viisi hampaankoloa kyljissä ja kankussa sekä hätääntynyt ja pelästynyt ipana. Fyysiset vauriot eivät olleet kovinkaan vakavia ja hoituvat ahkeralla desinfioinnilla ja antibioottikuurilla… Mutta kyllä meinasi tulla itku silmään, kun jouduin kuuntelemaan Cocon hätääntynyttä kiljumista ja katsomaan kun se juoksi henkensä edestä karkuun. Coco ei missään vaiheessa purrut takaisin eikä yrittänyt puolustautua, se vain yritti karkuun. Päälle käynyt koira oli vanhempi narttu ja vieläkään kukaan ei ymmärrä, että mikä tilanteen laukaisi, ei nimittäin ainakaan mikään ihmissilmään näkyvä asia. Coco ei provosoinut tätä koiraa millään tavalla, enemmänkin väisteli ja käveli kauempana. Yhtäkkiä nartun päässä napsahti ja sitten olikin helvetti irti. Rajasaaressa on tunnetusti tilaa juosta, ja Cocohan sitten juoksi. Tietysti vielä muutkin lähellä olleet koirat liittyivät ajojahtiin ja tuloksena oli oikein joukkolynkkaus.  Meillä ei kenelläkään ollut mitään mahdollisuutta saada koiria kiinni, eikä minulla mitään mahdollisuutta auttaa Cocoa. Todella pitkät sekunnit kuluivat, ennen kuin Coco tajusi juosta turvaan jalkoihin ja saatiin muut koirat kimpusta pois. Kun huomasin, että nyt tulee verta, tuntui että menen itsekin ihan paniikkiin, mutta onneksi ei ollut sen isommista haavoista kyse, niin pysyin kuitenkin suhteellisen järjissäni. 😀 Jäätiin sitten vielä tarkoituksella tapahtuneen jälkeen puistoon rauhottumaan ja käveltiin muutama kierros ympäri, kunnes Coco vaikutti melko normaalilta. Tietysti se luimisteli häntä koipien välissä, mutta ei tärissyt ja yrittänyt syliin turvaan enää.

Käytiin tänään lääkärissä sitten varmuuden vuoksi, kun korva alkoi vähän turpoamaan ja tältä näytti pieni potilas parturoinnin jälkeen.

Ei saa kuvata!

Ilmeisesti Cocolle ei kauhukuvistani huolimatta jäänyt mitään suurempia pelkotiloja tuosta tapahtuneesta, koska käytiin tänään pikaisesti Rajasaaressa ottamassa ”palauttavat” aamupäivälenkit. Ipana leikki ihan normaalisti, joskin vähän varovaisesti muutaman tutun koiran kanssa ja vaikutti muutenkin omalta pirteältä itseltään. Selvittiin siis melko vähällä tästä, mutta edelleen mietityttää, että mitä jos olisikin sattunut pahemmin… Mitä jos kyseessä olisi ollut joku pikkukoira? Tuo hyökännyt narttu oli sen verran tosissaan, että pikkukoiralta olisi voinut jo olla henki pois siinä vaiheessa kun päästiin hätiin. Toivon todella, ettei tätä koiraa enää Rajasaaressa nähdä ilman hihnaa tai kunokoppaa. Omistajalle kuitenkin kiitos asiallisesta käytöksestä ja hyvästä asenteesta.

Sitten vähän iloisempiin aiheisiin. Sain vihdoinkin kauan odottamani CC:n paketin ja tässäpä aaaivan upeat kevätpannat! Paketissa tuli myös konjakkiparkkihihna, jossa kirkkaat strassit, mutta sitä en jaksanut alkaa kuvaamaan. Ehkä myöhemmin sitten. 🙂 Aikaisemmin tilaamani Idi’s panta odottaa myös kuvaamista, mutta kun kamera meillä on käytössä vain vanhempien luona vieraillessa, tulee kuvia otettua aika harvoin.

Konjakki-vaaleanpunainen peruspantsu

Kevätunelma ❤

Kaunis neiti 🙂

 

 


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Kategoriat

%d bloggaajaa tykkää tästä: