Kirjoittanut pikkutassu | 28 kesäkuun, 2010

Pentumainen juhannus

Coco vietti juhannuksen Päijänteen saaressa ihanalla mökillä. Kauhea jännitys oli etukäteen, että miten kaikki sujuu. Pentuhan on vasta viikko sitten kotiutunut ja vielä opettelee tavoille. Kaikki meni kuitenkin paljon paremmin kuin uskalsin toivoa! 😉 Automatkat Coco nukkui tuttuun tapaan kuorsaten. Vene ei vaikuttanut myöskään autoa kummemmalta ja sielläkin matkustettiin ihan raukeana. Mökille päästiin ja  riemu repesi kun Coco tapasi Nelli the austraalianterrierin. Eniten olin jännittänyt juuri sitä, miten koirat tulevat toimeen keskenään, mutta hienosti se meni, tytöt leikkivät koko illan ihan innoissaan. Aluksi Nelliä selkeästi jännitti, ja sen leikkiminen oli lähinnä karkuun juoksemista. Coco ei tietysti pysynyt ketterämmän terrierin perässä joten se tyytyi juoksemaan minkä koivistaan pääsi kita ammollaan (ei ihme että Nelli juoksi karkuun). Välillä piti Coco viedä väkisin nukkumaan ja rauhottumaan, koska ei olisi muuten lopettanut leikkiä ollenkaan, vaikka selkeästi oli jo ihan väsynyt. Seuraavana päivänä leikkien vauhtikin vähän tasoittui ja Coco pääsi jo painimaan Nellin kanssa. Jatkuvasti sai tosin olla irrottamassa karvatuppoa Cocon suusta kun se roikkui milloin mistäkin kohdasta Nellissä kiinni, ettei nopsajalka pääsisi livahtamaan karkuun. Nelli parka oli niin innoissaan leikkikaverista, ettei ärähtänyt kertaakaan, vaikka Coco roikkui sen partakarvoissa ja söi sen ruokakupista… Vähän nolotti.

Coco sai myös ensikosketuksensa uimiseen, kun käytiin rannassa ihmettelemässä aaltoja. Sen mielestä oli hirmu hauskaa äristä ja murista alloille ja loikkia ympäriinsä rannalla. Aluksi kuitenkin jännitti sen verran että ihan veteen asti ei eksytty. Muutaman kokeilun jälkeen Coco rohkaistui niinkin paljon, että uskaltautui tassuja myöten veteen. Enempää ei sillä kertaa menty, mutta ihan riittävästi tuokin oli mielestäni. 🙂 Seuraavalla kerralla otan mukaan jotain kelluvia nameja, joilla toivonmukaan saan tuon houkuteltua ihan kunnolla uimaan. Kyllä tuossa selkeästi vähän hienohelman vikaa on, kun aamukastekin on tosi ällö, eikä voisi oikein pissalle mennä kun tassut kastuu.

Uusia ihmisiä tietysti nähtiin ihan kamalan paljon. Coco suhtautui kaikkiin tosi hienosti ja antoi silittää ja sylittää ja vetkuttaa. Rakasti kaikkia ja kaikkea. Luulen, että tuo reissu oli tosi hyvä tähän heti alkuun, niin nyt on sitten päästy siinä kuuluisassa sosiaalistamisessa jo pitkälle. Lisää koirakavereita treffaillaan sitten vähän myöhemmin. Vaikka oltiin uudessa paikassa, niin yötkin tuo hassu nukkui tosi sikeästi ja hyvin. Aamulla mentiin pissatuksen jälkeen vielä uudestaan jatkamaan unia (ah mitä luksusta!).

Pikku loppuinfo: Coco painaa epävirallisen mittauksen mukaan 8,5 kg ja tänään onnistuimme ensimmäisen kerran tekemään pissat hihnalenkillä! Yay!


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Kategoriat

%d bloggaajaa tykkää tästä: