Kirjoittanut pikkutassu | 20 kesäkuun, 2010

Totuttelua…

Coco nukkui ihan super hienosti ensimmäisen yönsä uudessa kodissa. Ei itkenyt oikeastaan ollenkaan, ainoastaan etsiskeli sitä parasta nukkumapaikkaa jonkin aikaa kunnes nukahti lopulta puoliksi sängyn alle lattialle. Siitä höpsö sitten siirtyi omaan petiinsä jossain vaiheessa yötä. Kerran se heräsi käymään pissalla (ja paperille osui!) ja kiskomaan nukkuvan emännän hiuksia. Ai kuinka kivaa! 😉

Tänään ollaan enimmäkseen ulkoiltu ja peuhattu vapaamuotoisesti tuossa takapihalla kun sattui niin mukava ilma eilisen vesisateen jälkeen. Tänään ulkoilu maittoi afrikkalaisellekin selkeästi paremmin ja nurtsilla oli kivaa vähän loikoillakin.

Ikävä juttu pääsi käymään kun Coco leikkiriehuissaan säntäsi naapurin pihan laidalle, ja naapurimme terrieri pääsi rähähtämään pikkuiselle aika pahan kuuloisesti. Coco selkeästi pelästyi, koska jähmettyi paikoilleen ja sen jälkeen piti vähän houkutella, ennen kuin uskalsi uudestaan ulos tulla. Säikähdyksestä kuitenkin selvittiin ja yritinkin olla tekemättä asiasta mitään kauheata numeroa. Joskus noita sattuu, ikävää vain että piti just ensimmäisenä päivänä…

No sitten käytiin jo vähän ottamassa ekat hihnassakävely harkat. Nehän sujui oikein mallikkaasti paitsi että Cocon mielestä olisi ollut paljon hauskempaa retuuttaa ja repiä hihnaa kuin kävellä emännän vieressä. Etenemään kuitenkin päästiin pienellä lahjonnalla ja kiristyksellä ja meidän ensimmäinen lenkki kesti suunnilleen huimat kolme minuuttia. Se taisi olla kuitenkin ihan tarpeeksi, sillä ryppis otti makoisat päikkärit kun päästiin takaisin neljän seinän sisään.

ihmettelyä hihnassa

Tänään on ollut pissojen suhteen menestyksekäs päivä, ulos on tullut ainakin kolme kertaa jo, koska ollaan pyöritty tuossa takapihalla aina unien, leikin ja syömisen jälkeen. Kerran tuli lammikko sängyn eteen, mutta aika hyvin eilen kotiutuneelta. Myös yhdet kakat onnistuttiin ulos tekemään.

Myöhemmin olisi tarkoitus vielä käydä ihmettelemässä Klaukkalan keskustaa äidin kauppareissun ajan ja samalla ottaa taas pieni autossa ajelu harjoitus. (Ei sillä että tuo mitään harjoittelua siinä kaipaisi, on kuin vanha tekijä, mutta hyvää se silti tekee.) Yksinolojakin pitäisi viimeistään huomisesta eteenpäin alkaa harkkaamaan. Kyllä tää pentutouhu on ihan kokopäivätyötä. 🙂 Kivaa sellaista tosin!

missä mä oon?


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Kategoriat

%d bloggaajaa tykkää tästä: